Unboxing 2


Zdravím u druhého otevírání balíčku :).
Myslím, že tato kniha pro nikoho nebude žádným šokem, protože se jedná o novinku od Fragmentu, které je teď všude tak trochu moc. A já jsem na ni upřímně zvědavá, už jen proto, že je kniha přirovnávána k Hunger games, takže uvidíme :).
Musím říct, že mi dalo nějakou práci, než jsem se ke knize dostala, protože byla zabalena hned ve třech vrstvách. Také oceňuji rychlost dodání, protože jsem o knihu k recenzi zažádala v pátek a v úterý ráno jsem ji měla na stole.


A aby se neřeklo, tak jsem při rozbalování měla i asistenci. Je neuvěřitelné jak jsou kočky hned aktivní, když se jedná o aktivitu spojenou s krabicemi a rozbalováním balíčků :D ..


A většina u vás už asi ví, že se jedná o Univerzitu Výjimečných. YA jak vyšitá. Mimochodem, už jsem vám říkala, že strašně ujíždím na paperbackových vydáních?





Anotace:
Cia právě ukončila střední školu a napjatě očekává, jestli bude vybrána do celostátního programu pro nejnadanější studenty. Pouze oni totiž mohou studovat na univerzitě v Tosu a pomáhat obnovit válkou zničenou zemi. Musí však obstát v testování, kterým projdou jen ti opravdu výjimeční. Cia tu šanci dostane. Těsně před odjezdem se jí otec svěří s útržky děsivých vzpomínek, které má na testování on. Radost z úspěchu vystřídají strach a nejistota. Cia začíná tušit, že ji čeká tvrdá zkouška, ve které nepůjde jen o znalosti, ale i o to dobře se rozhodovat a správně odhadnout lidi. Když opouští město, v uších jí zní otcova zoufalá rada: „Cio, nevěř vůbec nikomu“. Hlavou víří pochybnosti, zda rozhodnutí vydat se do Tosu bylo správné a zda se ještě někdy vrátí domů…

Chystáte se také na Univerzitu Výjimečných? :)



28 komentářů:

  1. O knize jsem už něco málo četla, hlavně mě zaujala v info e-mailech, které z nik dostávám, jsem zvědavá co na ní budeš říkat. Jinak pěkné fotka a i ty s kočkou :-) Možná snad později se k ní někdy dostanu, teď mám příliš dlouhý seznam ještě chci a nemám :) Pěkné počtení.

    OdpovědětVymazat
  2. Univerzitu už mám přečtenou a nutně potřebuji další díl. :D Doufám, že si čtení této knihy užiješ stejně jako já. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem sice na začátku, ale zatím mi to připadá jako naprostá kopie Hunger games, samozřejmě s malými změnami, a trochu "jednodušší" takže uvidíme :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný přírůstek :) Knihu už jsem četla v angličtině a byla jsem nadšená :) Je to vážně dost podobné Hunger Games :) Pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je už podruhé během jednoho dne, co jsem na tuhle knížku narazila... mám pocit, že je to znamení. :D
    Moc pěkný přírůstek, ať se líbí! :)

    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. O knihe som už počula, vyzerá fajn, i keď ten marketingový ťah s odkazom na inú sériu sa mi veľmi nepozdáva :D A spoločnosť si mala úplne skvelú :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On tak až tak nebude marketingový tah, ale krutá realita, protože zatím to vypadá na kopii Hunger games.

      Vymazat
  6. Myslím, že to není kniha pro mě, ale tvé nadšení je z článku přímo hmatatelné. Moc ti přeju, ať se ti kniha zalíbí a mimochodem - máš krásného kočičáka :)
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  7. jj chystam se, mela bych ji mit uz na ceste, nebo mozna na poste, dneska mi tam neco ukladali, tak uvidime :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně hrozně odrazuje ten název. Já nevím. Univerzita výjimečných. To prostě. Ugh. Uvidíme podle recenzí :D

    OdpovědětVymazat
  9. Zatím se na knihu nechystám, mám tu teď spoustu jiných knih, které mají přednost, ale možná někdy v budoucnu, snad...:D Ať se ti kniha líbí!..:D

    OdpovědětVymazat
  10. Knížka určitě není lákadlem pro mě, ale musím obdivovat nádhernou kočičku... je fakt úžasná :)
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  11. Náhodou pro mě ta kniha je velkým překvapením, protože jsem už nějakou dobu nenakupovala knihy tak nemám takový přehled :) Ale až půjdu do knihkupectví určitě se na ni podívám a jelikož jsem ještě "Hunger Games" - nečetla tak pro mě to bude něco originálního :D :D Jinak kniha vypadá velmi dobře, ale stejně to u mě vyhrála tvá kočka, protože ona je hrozně boží.. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro upřesnění je to kocourek, a je moc hodný (ale pouze, když spí) :D

      Vymazat
    2. Ach tak, ale já bych ho brala i tak :D

      Vymazat
  12. O knize už jsem něco málo slyšela a vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  13. Senzace, kniha mě láká, takže hltám všechny názory a dojmy - budu se těšit na Tvoje a přeji, ať se kniha líbí :) Kocourek je božskej! Sama mám dva a jsou to pěkní vykukové :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám normálně evropský, mouráčka Quentina a černýho Darwina :) Jak se jmenuje Tvůj?

      Vymazat
  14. Nebo vyndavání nákupů z tašek či vyhazování odpadků... je to s nimi těžké :D Jaké je to vůbec plemeno? Kocourek mi nepřijde, jako obyčejná kočka z ulice.

    Po knížce také pokukuji a jsem zvědavá, jestli to má s HG vůbec něco společného. O Divergenci se to tvrdilo také a jsou to dvě dost odlišné série.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Britská modrá, a věř, že s Hunger Games to má společného snad všechno :/

      Vymazat
    2. Tak to máme stejné plemeno :) Takže knížka jak přes kopírák? :(

      Vymazat
    3. Jéé, máš někde fotku? :) ... No, nechci tě od ní odrazovat, protože kniha se čte skvěle, hezky plyne, má sympatickou hlavní hrdinku, ale jinak je prostě vystavěná na základních nosných kamenech Hunger Games, takže až tak nic velkého neočekávej, ale sama o sobě prostě špatná není.

      Vymazat
    4. Vidělas ji na instagramu. On je teda vlastně bicolor, takže je modrý jen napůl.
      Aspoň, že je tam sympatická hrdinka :)

      Vymazat
  15. Jo jo jo a jo o té jsem slyšela a chystám se na ní !! :)

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.