Unboxing 6


Všechny vás zdravím u dalšího unboxingu.
I na mě se usmálo štěstí a byla jsem vybrána Nakladatelstvím Baronet ke zrecenzování jejich novinky. Většina z vás už určitě ví, o jakou knihu se bude jednat, takže není potřeba to zdržovat a jdeme na to :) ..



Okolo Stínové královny je teď docela poprask, takže jsem upřímně zvědavá, jaký bude tento příběh, vystavěný na motivech pohádky o Sněhurce. A co vy, chystáte se na tuto knihu? :) ..

Anotace:
Po matčině smrti se život korunní princezny Lorelei dramaticky změní. V zájmu posílení odvěkého spojenectví její rodné Havraní říše a sousedního Morcantu se Lorelein otec znovu ožení, a sice se sestrou zesnulé královny, Irinou.

Zpočátku se zdá, že je všechno v nejlepším pořádku: panovník Havraní říše i jeho dvě děti jsou konečně šťastní. Irina však pomocí temné magie postupně ovládne celý zámek včetně krále, jenž se stává pouhou loutkou, závislou na vůli své manželky. Lorelei, která po své matce zdědila magické schopnosti, poznává v mocichtivé maceše silnou soupeřku. Poté, co Irina krále zabije a zmocní se trůnu, Lorelei a jejímu bratrovi nezbývá než utéct a žít ve vyhnanství. Postupně získává na svou stranu nejen vesničany sužované Irininou krutovládou, ale i mladého krále Kola, vládce Eldru, obývaného Dračím lidem.

Lorelei ví, že proti Irině může bojovat jen jedinými zbraněmi – a to kouzly a černou magií. Musí však být rychlejší, důvtipnější a silnější než Irina a v boji o trůn Havraní říše je ochotná obětovat i to nejcennější – svůj vlastní život.


16 komentářů:

  1. Přeji pěkné čtení, těším se na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji pěkné čtení, těším se na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná kniha to i podle anotace, rozhodně si jí ráda přečtu, teda až si jí pořídím a dojde na ní čas :-) těším se na recenzi, ať se líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo Stínová královna je teď opravdu všude :-) Určitě vypadá hodně zajímavě a to nejen anotací, ale i podle mě povedenou obálkou. Tak ať se líbí, jsem zvědavá na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, narážím na ni na každém kroku, jen co je pravda. Snad bude stejně dobrá jako obálka a anotace :)

      Vymazat
  5. Zrovna včera někdo Stínovou královnu taky rozbalovat :) Ať se čte dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé závidím :D Kniha ma zaujala, takže sa teším na recenziu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kolem téhle knihy opravdu poprask je, ale i já bych si jí ráda přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Stínovou královnu už mám také doma a jsem momentálně kousek za půlkou. Rozhodně se máš na co těšit! :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tedy teprve na začátku, na tom rozjezdu, ale vypadá to na dobrý kousek, i když možná pro mladší čtenáře :)

      Vymazat
  9. Četla jsem nějakou recenzi a knížka mě dost láká! Těším se, jak se do ní jednou začtu :) Tak ať se ti líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Já se s touhle novinkovou setkávám asi poprvé a musím říct, že mě docela zaujala a jsem na ni přinejmenším zvědavá :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  11. Knížka se mi taky dost líbí :) snad se na ní někdy dostanu

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji :) Kniha vypadá opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.