Unboxing 10


Knihu, kterou jsem včera rozbalovala jsem opět získala přes FB skupinku Knižní výměny. Jedná se o knihu, která vůbec není v mém stylu, což je dobře, protože není pro mě, ale pro mou mamku. Osobně jsem o knize zatím nečetla moc kladných recenzí, takže jsem zvědavá, jak se s ní mamka popasuje. Obálku i název má kniha krásné. S obálkami s motivem Eiffelovky se poslední dobou roztrhl pytel, škoda, že obsah zaostává. 





Anotace:
Dá se vyléčit zlomené srdce? Mladá Pařížanka Diane je přesvědčená, že šťastní lidé čtou a pijou kávu, a proto tak nazve svou kavárnu. Když však při automobilové nehodě zahyne její manžel i malá dcerka, Diane ztratí smysl života. Zoufalá mladá žena se zcela uzavře před světem a přestane se starat i o svou literární kavárnu. Nakonec se rozhodne odjet do Irska, které toužil navštívit její muž, a na jeho bouřlivém a drsném pobřeží dát do pořádku svůj život. Netuší, že tu potká muže, který rázem její život změní. Záhadný fotograf Edward, kolem nějž se dějí podivné věci, ji přiměje vrátit se do života. (Anotace převzata z Databáze knih).



19 komentářů:

  1. Knizni vymenu vubec neznam nemohla bys mi to priblizit?prosim :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus tuto knižní skupinu --> https://www.facebook.com/groups/1595026464131127/
      Zatím se rozbíhá, takže tam není ještě tolik členů, ale já tam vyměnila už 4 knihy :D

      Vymazat
  2. S názvem knihy docela souhlasím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se vždycky výměn bála.. že narazím na někoho, kdo mi nic zpátky nepošle a já přijdu o knihu, která (i když mě třeba nebavila) nějakou hodnotu má. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To můžeš narazit i při klasické koupi knihy z bazaru, Nikdy nevíš, na koho narazíš. Ale výměna nemusí probíhat výhradně pomocí pošty. ;)

      Vymazat
  4. Podle názvu kniha vypadá zajímavě, podle recenzí už tolik ne. Já ji tedy nečetla, ale řekla bych, že o nic nepřicházím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím, ale mamka je takový vděčný čtenář :D

      Vymazat
  5. Kniha má krásnu obálku. :) Prajem príjemné čítanie tvojej mamke :D

    OdpovědětVymazat
  6. O téhle knize jsem nikdy neslyšela :D :D Ale ten název je zela přesný, a musím s ním souhlasit :) Jinak všimla jsem si, že zrovna čteš "Píseň krve" - a musím se usmívat, protože knihu mám zrovna taky při ruce a čtu ji ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem prostě musela. Strašně si chci přečíst pokračování, ale najednou, jako bych se do příběhu nemohla tolik dostat, tak jsem sáhla hned po prvním dílu a jsem opět nadšená. Tolik jsem toho zapomněla, že jsem ráda, že se můžu s Vélinem po jeho cestě vydat znovu.
      Až ji dočteš, budu ráda, když mi napíšeš, jak se líbila. Jak daleko jsi? :)

      Vymazat
    2. Upřimně mě kniha pohltila, a to jsem nikdy o Anthonym Ryanu neslyšela :D Knihu mi dal přítel k Vánocům, protože ví, že mám ráda fantasy tak se snažil najít něco, co by se mi mohlo líbit a trefil se :) Jinak knihu jsem začala číst včera a už jsem na 170 straně, ale do konce mám ještě daleko :D :D A až knihu dočtu určitě ti dám vědět, jak se mi kniha líbila ;))

      Vymazat
    3. Ale nejlepší je stejně Plivanec :D

      Vymazat
  7. Knížka vypadá opravdu krásně a věřím, že udělá radost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Obálka je pekná a veľmi milá, snáď taký bude aj príbeh samotný :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tuto knihu jsem již četla a opravdu hodně mě nebavila, ale třeba budeš mile překvapená :) tento typ knihy rozhodně nemusí sednout každému...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jsi četla celý článek, dozvěděla by ses, že kniha není pro mě ;)

      Vymazat
  10. Krásný přírůstek! :)
    Ať se mamce líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Obálka je jednoduše nádherná a ani anotace nezní vůbec špatně. Snad se bude mamce líbit :)

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.