Unboxing 14


Ahoj,
už nějakou dobu jsem si chtěla pořídit pár knih (no, ono jich pár tedy rozhodně není, ale tyhle jsem opět akutně potřebovala :D), a tak jsem využila toho, že mi, jako pilnému knihomolovi konečně přišla výplata. Svůj výběr jsem nakonec zúžila na čtyři kousky a objednávala jsem z Book Depository. Tam se rozhodli, že mi každou knihu zabalí a pošlou zvlášť, jak mají ve zvyku. Takže teď vyčkávám na postupné doručení, což je dost otravné, protože balíky nejsou odesílány doporučeně, takže vám ho prostě nechají přede dveřmi.

Ale teď už k balíčku. Je v něm kniha, která u nás vyšla před nějakou dobou a je velice vychvalovaná. Já jsem se rozhodla si ji pořídit v angličtině, abych pak nemusela vyčkávat na zdlouhavý překlad ostatních dílů. Takže, pojďme na to.





22 komentářů:

  1. Taky na ni teď čekám, ale v češtině :) nějak mám těch anglických teď hodně a čtu je dost pomalu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať se líbí, já jsem s Unboxingy docela pozadu, protože ji mám doma už asi tři týdny.
      Je pravda, že čtení anglické knihy mi trvá o dost déle než té české, ale na druhou stranu mi to zase hodně dá v oblasti slovní zásoby :)

      Vymazat
  2. to čtení v angličtině ti závidím, my co jsme měli povinnou němčinu, to máme na prd :) Ale snad to bude dobrá kniha :)

    OdpovědětVymazat
  3. To obdivuji, když někdo čte v angličtině :) Já už ji mám taky doma od čtvrtka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Angličtině fandim! :)
    Ale zjistila jsem že kniha není vůbec pro mě :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé táto kniha je naozaj dosť populárna, tiež si ju chcem prečítať, ale no budem si musieť počkať kým si ku mne nejako nenájde cestu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja vam vsem tak zavidim. Nejen to, ze umite cist knihy v aj, ale i to, ze diky tomu muzete mit krasne originalni obalky... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že zahraniční obálky jsou v mnoha případech povedenější, ale zrovna u této knihy byla ta zahraniční převzatá :D

      Vymazat
  7. Já v angličtině občas sice něco přečtu, ale přeci jen si to čtení užívám víc v češtině, takže tuhle krásku mám zrovna v plánu v češtině :D Přeji Ti, ať se ti líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto knihu si chci přečíst už taaak moc dlouho a ještě pořád jsem si ji nekoupila, i když o tom stále mluvím :D Jinak dnes mi také přišel balíček z Book Depository a mám i stejnou záložku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak hlavně ať se líbí, angličtina je rozhodně dobrá volba a z čekání na čtyři balíčky bych asi umřela, ale co naděláš :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný úlovek, už jsem na ni četla pár pěkných recenzí a je též na mém nekonečném seznamu knih, které si chci přečíst\pořídit. Přeji ať se líbí.

    OdpovědětVymazat
  11. To odesílání z BD mě docela překvapilo :o :D
    Jinak Dvůr trnů a růží mám pochopitelně v překladu na poličce, tak snad mě nezklame :)
    Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ale když jsem tam objednávala poprvé, tak mi přišly obě knihy v jednom balíku a teď jsem fakt čekala na každou knihu :D ..

      Vymazat
  12. Dvůr trnů a růží jsme zrovna včera dočetla a dneska jsme zveřejnila recenzi. Je pravda, že čekat na další díly se mi nechce, ale na druhou stranu... nejsem v angličtině zas tak zběhlá, abych si na to troufla a radši si počkám a vychutnám si ji v češtině :)
    Přeju pěkné počtení - stojí to za to :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, knihu už mám přečtenou, jen nestíhám s Unboxingy. Je pravda, že kromě toho dlouhého rozjezdu to vůbec nebylo špatné :)

      Vymazat
  13. Pro mě knihy v angličtině nejsou, zvládnu jen ve slovenštině :-D Ale tobě ať se kniha líbí. Jinak krásná záložka ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Kniha vypadá opravdu skvěle, snad se ti bude líbit :) Já čekám na výtisk v češtině, který má skoro měsíční zpoždění... snad někdy dorazí :D

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.