Unboxing 22


Ahoj,
na poště na mě čekal další knižní balíček. Tentokrát jsem nakupovala na Databázi knih, a právě tento obchod byl takovým velkým štěstím. Knihu jsem koupila za 180 Kč, což je cena krásná, když si vezmeme kolik stojí úplně nová. Po rozbalení jsem ale zjistila, že i tahle je úplně nová, ještě zabalená v původní fólii. Jedná se o knihu, která nedávno vyšla u nakladatelství Host. Je to kniha velice očekávaná, protože jde o závěrečný díl jedné historické fantasy trilogie. 




Anotace:
Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně.

Po boji o holý život má královna Lyrna za úkol odrazit vpád volarské armády a znovu dobýt nezávislost Sjednoceného království. Aby dosáhla svých cílů, musí udělat víc než jen shromáždit své věrné příznivce. Musí se spojit se silami,
které jsou jí odporné, a přivést válku k branám nepřátel.

Zajistit vítězství má Vélin Al Sorna, avšak jeho cesta je plná obtíží. Volarská armáda má na své straně tajemného Spojence, který svým služebníkům nabízí nepřirozeně dlouhý život. Pokud má království zvítězit, musí Vélin Al Sorna Spojence zničit. Jenže porazit protivníka, jehož není možné zabít, je téměř nesplnitelný úkol, zvlášť když Vélinova píseň krve, mystická síla, která z něj udělala takového bojovníka, zlověstně umlkla... (Anotace převzata z Databáze knih)


24 komentářů:

  1. Gratuluji k úlovku :) Nad touhle trilogií už nějakou dobu uvažuji, ale pořád si nejsem jistá, jestli je to pro mě. V poslední době čtu fantasy víc, než kdy dřív, ale hlavně YA. Myslíš, že by se mi líbila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To záleží na tom, co ve fantasy preferuješ. Jestli elfy, trpaslíky nebo fantasy připomínající středověk, kam se řadí i tento autor. Já jsem třeba nadšená, protože i když jsou to docela bichličky, autor má prostě skvělý vypravěčský styl. Je fakt, že nějakými popisnými/delšími částmi se prokousat budeš muset, ale stojí to za to. Hlavně z pohledu vyvíjejícího se hrdina Vélina. Pokud se do ní někdy pustíš, rozhodně si ráda přečtu tvůj názor :)

      Vymazat
  2. Jéé, tak to je krásny úlovok! Za takú hrúbku je cena naozaj dobrá! Spravila si dobrý nákup! :D A spolu vyzerajú ozaj pekne. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasa ♥ taky uz mam doma, jen jeste mit cas to zacit cist...

    OdpovědětVymazat
  4. Já to nechápu.. :D Jak si může někdo koupit knihu, kterou následně prodá a ještě ji ke všemu vůbec nečetl? :) Ale každopádně ti gratuluji, protože takový obchod se nedělá každý den a ta cena je opravdu krásná a nedivím se ti, že jsi do knihy šla.. ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ji pán dostal a byl to nevhodný dar, protože byla ještě v té zatavené fólii. Každopádně zase dobré pro mě no :D

      Vymazat
  5. Skvělý přírůstek :) Já už se moc těším, až se konečně do této série pustím :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Knihu neznám, sérii už vůbec ne, ale knižní obálka je krásná a anotace lákavá. Na databázi se nakupuje někdy fakt prima, už jsem si takhle taky dvě knihy pořídila a jsem spokojená. :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Právě dočítám první díl a moc se těším na další díly. Jen mám trošičku obavu ze závěrečného dílu. Většinou co jsem četla trilogii, tak poslední díl byl nejslabší. No uvidíme. Moc se těším na tvou recenzi ^^
    Na Databázi se nakupuje skvěle, mám plno knih, které mi přišly úplně nové a za tu cenu! No prostě bomba ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě byl už druhý díl slabší, takže na ten třetí jsem opravdu hodně zvědavá. Pak dej vědět, jak se líbilo :)

      Vymazat
  8. V poslední době máš vážně štěstí na výhodné koupě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný přírůstek! :) Nad touto sérií stále váhám :)

      Vymazat
  9. Další série, kterou zatím pouze plánuji číst, protože ještě nebylo dost času. :p

    OdpovědětVymazat
  10. Knihu si získala za naozaj super cenu a ešte novú, to je vážne šťastie :-) Sériu som ešte čítať nezačala, ale hádam raz áno :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Obálka nádherná!! Zbytek už znáš :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tuhle koupi ti vážně závidím. Já sama jsem se ke zmiňované sérii sice ještě nedostala, ale určitě to mám v plánu :)

    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
  13. Knížku neznám, ale vypadá moc dobře, vlastně celá ta série. :) A na článku mě zaujalo ještě něco jiného a to tloušťka knížky Ódinovo dítě, myslela jsem, že je mnohem tenčí. :D Krásný přírůstek, užij si čtení. :)
    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný přírůstek! :)
    Určitě se na sérii chystám, ale kdy, to už nevím :D
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  15. Páni, tak to je velmi dobrá cena a ještě za novou knihu. O knize jsem četla, vypadá skvěle, přeji hezké čtení.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to bylo vážně štěstí :) Nad sérií také hodně přemýšlím, tak uvidím, třeba se do ni někdy pustím. A Tobě přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.