Knižní přírůstky - květen 2016


Měsíc květen na knižní přírůstky nebyl až tak bohatý. Nastřádala jsem celkem 5 knih, takže to nebudeme protahovat a pojďme se kouknout.

Nejdříve tu mám svoji první objednávku ze zahraničního online shopu Book Depository. Jedná se o omalovánky z Tolkienova světa. V dnešní době, kdy jsou podobné omalovánky na každém kroku, jsem tyhle prostě musela mít. A není divu, když si řekneme, čeho se tento blog vlastně z velké části týká. Omalovánky jsou docela hezké, i když jsou některé nedotažené, je v nich mnoho černých míst a každá žena má dvojitou bradu...
The Crown je poslední dílem rozšířené série Selekce. Předchozí díl The Heir byl kvalitou hodně nízko, a já jsem zvědavá, jestli si autorka napraví reputaci nebo půjde ještě níže.


Dále tu mám dva kousky od nakladatelství Moba. Na Rytíře z Vřesova jsem psala recenzi minulý týden. Jednalo se o mé první setkání s Františkem Niedlem, a můžu říct, že dopadlo dobře.
Lásku v Paříži jsem dočetla před pár okamžiky. Jedná se o velmi milý, ale také dosti naivní příběh z prostředí Paříže, kdy na vás atmosféra tohoto kouzelného města dýchá téměř z každé stránky. Když si odmyslím lásku na první pohled, byl by celý příběh uvěřitelnější a možná i zajímavější.


A poslední knihou je Frodova cesta. Je to jedna z knih, která mi ještě chyběla do mé hezky se rozrůstající sbírky. Sehnala jsem ji za asi 90 Kč na bazaru Databáze knih. Byl to ten šťastnější úlovek, protože kniha je opravdu ve skvělém stavu. Ještě jsem ji nečetla, ale v brzké době se na to chystám.





3 komentáře:

  1. Pěkné přírůstky:)
    Snad bude článek o Tolkien omalovánkách ^^ jsem na ně docela zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi, že The Crown má hezčí původní obálku než cz, ale i tak jsou obě krásné.

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.