Knižní přírůstky - červenec 2016


Za měsíc červenec jsem nastřádala celkem šest kousků. Řekla jsem si, že přes prázdniny si sama žádnou knihu nekoupím a skoro se mi to podařilo dodržet. Nakonec jsem ale podlehla jednomu bazarovému kousku na Databázi knih za 60 Kč, což je ale opravdu skvělá cena. 
Tak a teď se pojďme podívat, jaké knihy jsem získala, a jak se mi líbily.


Nejdříve tu mám dva kousky z Levných knih, které mi koupila mamka. Paměti hraběte D'Artagnana a Istanbul. Ani jednu jsem zatím nečetla, ale rozhodně se na ně těším, hlavně na Istanbul, který mi podle anotace velice připomíná Jamese Rollinse.


Dále tu mám dva recenzní výtisky. Priscillu jsem získala díky nakladatelství Šulc - Švarc. Velice jsem se na ni těšila, ale bohužel musím říct, že má očekává nesplnila. Recenzi na knihu si můžete přečíst zde. Oproti tomu Bez dětí neodejdu bych doporučila snad každému, který má rád srdcervoucí příběhy založené na skutečných událostech. Recenzi si můžete přečíst tady.


A pak tu mám Tolkienův prsten, který jsem právě pořídila za 60 Kč a hezky mi doplňuje moji rozrůstající se sbírku. Stínovou královnu se mi podařilo získat v recenzním konkurzu. Tuto novinku od Baronetu rozhodně doporučuji, je to skvělé počtení. Více se dozvíte v mé recenzi,



A jaký byl váš červenec? :)







20 komentářů:

  1. Pěkné knížky :) Za červenec mi v knihovně také přibyla Stínová královna a také se mi moc líbila. Jinak jsem si pořídila několik knih v angličtině, tak doufám, že se k některé z nich v srpnu pustím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já očekávám pár anglických přírůstků až v srpnu a neskutečně se na ně těším :)

      Vymazat
  2. Ahoj, super článek :) Hodně mě zaujala knížka Stínová královna, pořád přemýšlím jestli si ji mám koupit nebo ne :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky. Stínová královna obohatila i moji čtečku a jsem ráda, že jsem ji četla.

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu stínovou královnu se strašně těším

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne knihy ti pribudli do knihovníčky. :) Na Stínovú královnu si robím zálusk, som na ňu dosť zvedavá. Ostatné vyzerajú tiež zaujímavo a lákavo (hlavne ten Tolkien :D). :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé přírůstky. :) Společnou máme skvělou Stínovou královnu, která už trůní v mé knihovničce. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné kousky :) Nejvíc mě však láká Stínová královna a Bez dětí neodejdu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě tedy Istanbul vypadá skvělě :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  9. NO... Stínovou královnu jsem si chtěla přečíst, ale potom jsem to odložila. Touha ji přečíst neustává, takže děkuji za připomenutí této knihy. zbytek knih jsou zajímavé kousky a docela mě láká Bez dětí neodejdu nebo Istanbul, tak ještě uvidím, jestli je zařadím do pořadníku toho, co chci přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem zvědavá, co budeš na Stínovou královnu říkat :)

      Vymazat
  10. Krásné přírůstky! :)
    Z knihy jsem četla jen Stínovou královnu a ta si mě naprosto získala <3

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké přírůstky a jsem ráda, že se Ti daří dodržovat nakupovací stopku :) Já si jí předsevzala také a byť jsem pár knihám neodolala, proti mému průměru jsem se držela. Jinak se sama těším na Stínovou královnu, snad ji brzy pořídím :) Měj se nádherně a přeji vydařený srpen :)

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny knihy vypadají dobře :) Především Stínová královna a Paměti :)

    OdpovědětVymazat

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.